• +90 342 523 10 18

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ile Nizip Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde, GAÜN Nizip Kampüsünde Denetimli Serbestlik kapsamındaki hükümlüler ve kurum personeli tarafından oluşturulan Adliye Ormanı’na ilk fidanlar dikildi.

Nizip Cumhuriyet Savcısı Şenkut Evren’in de katıldığı etkinlikte, ilk etapta 250 Kızılçam Fidanı Denetimli Serbestlik kapsamındaki personel tarafından toprakla buluşturularak yaklaşık 70 dönümlük bir alanda oluşturulması planlanan Nizip Adliye Ormanı’nın ilk temelleri atıldı.

Adliye Ormanı’na her yıl için ağaç dikimi gerçekleştirilmesini planladıklarını belirten Nizip Denetimli Serbestlik Müdürü Adem Özdemir, “Önümüzdeki 7-8 yıl içerisinde, dikilen fidanların büyümesiyle birlikte daha yeşil bir Üniversite yerleşkesi ve daha yeşil bir Nizip oluşturmak için kurum olarak her zaman desteğe hazırız.” diye konuştu.